Vill du sälja skog i Oskarshamn?

av | 28 Juni, 2023

Är det så att du vill sälja skog i Oskarshamn? När det gäller att sälja skog i Oskarshamn, så kan du vända dig till Wallnäs. Detta sågverk kan nämligen köpa in leveranstimmer och rotposter. De kan även utföra avverkningsuppdrag. De köper även fallande sortiment. Hos detta sågverk kan du inte bra sälja skog, utan du kan även hitta sågade trävaror i gran och furu av olika dimensioner, kvaliteter och längder.

Har du skog i Oskarshamn du vill sälja?

Att sälja skog i Oskarshamn kan vara rätt smart om det är så att du inte vet vad du ska göra med den. Wallnäs kan hjälpa dig med avverkning av din skog. När de gör slutavverkning så ser de även till att garantera så att det blir en god avkastning. De ser även till att det blir rätt sortiment, rätt aptering så väl som en god naturvård. De använder sig av duktiga entreprenörer med moderna maskiner, så att det blir ett bra resultat.

Specialister på att köpa och sälja skog

Wallnäs är specialister när det kommer till att köpa och sälja skog. Wallnäs AB är ett familjeföretag som funnits sedan 1896. Deras dotterbolag, Wallnäs Timber AB, är de som sköter sågverket. Wallnäs är även specialiserade på grova dimensioner och de erbjuder sågade, hyvlade och fingerskarvade produkter för konstruktionsändamål i furu och gran. Det i olika dimensioner, kvaliteter och längder. Så har du behov av ett sågverk eller vill sälja av din skog, se då till att kontakta dem. Du kan läsa mer om allt genom att besöka deras sida.